ONS VLEES

Wij van Slagerij Van der Zalm selecteren bewust onze leveranciers. Hierbij staat smaak en kwaliteit bovenaan onze lijst met criteria. Om de smaak en kwaliteit te waarborgen maken wij duidelijke afspraken met onze leveranciers over de kenmerken waaraan ons vlees moet voldoen. Daarnaast verwachten wij van onze leveranciers dat zij professioneel en eerlijk zijn, en dat zij goede zorg dragen voor hun product. Dit zorgt voor een duurzaam eindresultaat en resulteert in de Van der Zalm-kwaliteit die u van ons gewend bent.

VLEESsoorten

KERST

Het is bijna kerst! En bij slagerij Rob van der Zalm zijn de voorbereidingen al in volle gang. Dit jaar openen wij speciaal voor de feestdagen een afhaalpunt voor de deur van onze winkel in de van Hoytemastraat. Hier kunt u uw kerstbestelling afhalen. 

Om zo kort mogelijke wachtijden te garanderen, werken wij met tijdsloten waarbinnen u uw bestelling kunt afhalen. Zo kunt u snel starten met de rest van uw kerstvoorbereidigen. Geef uw bestelling tijdig door en reserveer het tijdslot van uw voorkeur. (per tijdslot zijn er een beperkt aantal sloten beschikbaar)

Neem snel een kijkje op onze speciale kerstpagina

IT'S BBQ TIME

Het is altijd BBQ tijd! Hoe de weersvoorspellingen ook zijn, wij kunnen altijd een passend en uitgebreid BBQ assortiment leveren. Omdat wij BBQ’ers in hart en nieren zijn, adviseren wij u ook graag over producten zoals Côte de boeuf, Flat iron steaks of zelfgemaakte pulled pork. Heeft u liever advies op maat? Kom dan langs in de winkel of stuur ons een e-mail.

VERS BEREIDE MAALTIJDEN

In de staart van ons bedrijf is onze keuken gevestigd. Hier wordt dagelijks op traditionele wijze met verse ingrediënten gekookt, waarbij het vlees natuurlijk uit eigen slagerij komt en dagverse groente wordt verwerkt.

Onze koks laten zich inspireren door eetculturen van over de hele wereld. Zo vindt u bij ons natuurlijk de Hollandse stamppot, maar ook Aziatische gerechten afkomstig uit onder andere Indonesië, Thailand en Vietnam en andere wereldse lekkernijen. U hoeft niet meer urenlang in de keuken te staan voor een Franse stoofpot, dat doen wij wel voor u. Maak uw diner af met een van onze vers bereide groente- of aardappelgerechten.

U kunt onze bijgerechten ook combineren met een versgebakken stukje vlees, of van onze aardappelpuree uw eigen stamppot maken. De keuze is eindeloos.

U hoeft onze maaltijden alleen nog op te warmen, bij voorkeur in de oven. Zo bent u weinig tijd kwijt en heeft u toch een gezonde en heerlijke maaltijd.

SOEPEN

Een echte slagerij verwerkt zijn vlees van kop tot staart. Daarom trekken wij nog dagelijks op traditionele wijze bouillon van rund-, kalf-, kip en varkensbenen. Met deze basis maken we een diversiteit aan heldere en gebonden soepen. U vindt in ons assortiment soepen die geschikt zijn als voorafje of als tussendoortje, maar ook rijk gevulde maaltijdsoepen.

De soepen zijn diepgevroren en lange tijd houdbaar. U kunt dus gerust een voorraad houden.

Onze soepen zijn geschikt voor 2-4 personen. Heeft u minder nodig? Vraag dan of onze medewerkers de soep in 2 of 4 stukken verdelen, dat is wel zo makkelijk.

maak uw bestelling compleet

Winkelwagen
Winkelwagen
Je winkelwagen is leeg!
0